Fredag

Idag har vi en "kläm"dag på jobbet. Så vi har stängt.. Fan vad underbart att ha sånna dagar ibland! 

Idag när jag vaknade så sken solen och jag hade tänkt ta på mig lite kläder som inte är så varma (ska iväg och eventuellt fiska igen i em). Men efter en stund inne, så verkar solen har försvunnit och det mulnar på.. Typiskt! Bara det inte regnar så. Fast det kanske nappar bättre då? ;)

 

Men istället så fick jag tag i Alice, så hon och jag ska iväg och äta frukost på fiket i Ghn. Prata ifatt lite, va alldeles för länge sen. Sen så ska jag försöka koka ihop lite lunch och efter det ska jag väl ta mig emot fiskeriet igen. Hundarna får bli med idag igen! De va så trötta igår, så det va riktigt skönt! Och Maya.. Hon fick inte bada direkt igår eftersom det va så mycket folk.. Hon va så sur, så hon stod helt stilla och bara stod och glodde på vattnet. Som tur är så finns det en badplats så vi gick till och hon badade som tusan.. Så ja... En blöt hund är en lycklig hund! ;) ♥

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar