Långledigt

Långledigt denna helg. Idag är det röd dag, och imorgon har vi tagit ut en håldag. Så det är 4 dagars helg! Vad skönt.. Haha, säger jag som nyss kom tillbaka ifrån 4 veckors ledighet! ;) 

Men annars så har jag en "fri" helg, en helg med inga planer. Bara ta dagen som den kommer och tänka ""vad ska jag göra idag?". Förra veckan blev det för mycket..  Men det är skönt att känna att man lever. Både bra och dåligt med att ha mycket att göra.

Idag har jag tänkt åka iväg och fiska med mor och far, de är där med husvagnen hela helgen, så jag ska väl packa det som behövs och grejer till hundarna för dom får självklart bli med. Mina älskade tjejer. Husse får en ledig dag ifrån hundarna. För han är inte alls fiskeintressserad så som jag är. 

Och så är det massa andra hundar vid campingen så det blir samtidigt lite socialträning med V.

 

Sen har jag tänkt på en träningsdag ihelgen, bara vädret håller sig bara så är det bara att köra på! Jag tänkte köra lite apportering samt lydnad med Maya. Tänkte träna mer med visselpipan, och försöka få till "stanna-pipet". Vimsa och jag ska försöka träna på att gå fint i kopplet. Och jag har som läxa att ge Vimsa godiset ifrån höger hand. Har alltid gett med vänster, för jag tycker det går fortast! Med Maya ger jag ifrån vänster. Fler än jag som ger ifrån vänster? Aja, gör det jag tycker är smidigast.  Ni får ha en bra Kristiflygare! Kram på er.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar