Träningskväll

Idag har det varit jobb och sedan en eftermiddag på bruks, med båda hundarna. Tränings med Maya först, och sedan valp-kurs med min valp såklart ;) 

Men det gick sådär idag med Maya, vet inte vad det var. Apporteringen tog hon inte alls, så mitt emellan mig och apporten så började hon rulla sig! 2 ggr på raken, så vi gav upp det. Sen så gjorde jag lite linförighet istället, men hon va inte alls taggad. Satte henne i bilen, och sedan tog jag Vimsa och vi körde valpkurs. Ja, för en 15 veckors valp så går det faktist bra. Hon är väldigt duktig och söker kontakt hela tiden! Men vad ska man kräva av en 15 veckors valp? 

Och efter valpkursen tog jag ut Maya igen och körde igenom 3 moment. Hopp-sitt-hopp, apporteringen och framförgåendet. Apporteringen gick bra denna gång, hoppet gick sådär, finslip kvar (hon hoppar ut, sedan vänder hon sig åt höger och sätter sig då i höjd och bredvid hindret typ) och framförgåendet.. Ja, det måste vi träna på! Jag som har lärt henne att gå så fint BREDVID kopplet ;D Jaja, vi får väl se vart det leder.. 3 veckor kvar typ. Peppar, peppar!

 

Nej, nu ska jag lägga mig och vila ut mig ordentligt. Ska ha kurs HELA dagen imorgon, ifrån morgon till kväll. Först kurs med jobbet, sen kurs för jägarexamen. I'm a busy woman! ;) Godkväll.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar