1:a Maj

Jag börjar bli sämre och sämre på att uppdatera här. Men det finns ju så mycket annat kul man kan göra nu för tiden medans man kan vara ute. Så ni får stå ut med att det inte bli SÅ ofta som tidigare.

 

Men i Måndags va vi och fick Rambo undersökt. Det visade sig att han har ett knä som är glappt. Så på något vis så har han lyckats vridit knät. Han ska äta medicin i 10 dagar, och han ska på återbesök på Måndag. Hoppas bara det löser sig, han behöver sitt knä. Det är 150% bus i min 7åriga pojke och då behövs båda knäna! ♥

 

Men annars då, 1:a Maj (tiden går fort!) idag och en "ledig" dag, mitt i veckan liksom! Men så ledig va jag inte.. Ifrån 7.30 till 15.30 har jag varit på hfs brukshundklubb och hjälpt till. Och på Lördag ska vi skjuta igen, och på Söndag så är det bruks igen.. Fullt upp denna vecka! Och så är jag för snäll. Men men, det är samtidigt kul. Man får så mycket tillbaka! :) 

När jag kom hem tog jag hundarna ut, och sen så självklart gick vi förbi en sjö. Maya blev överklycklig och ÄNTLIGEN fick hon ta sitt första dopp i sjön. Så idag är hon HELT SLUT! Och Vimsa växer och växer, snart orkar jag inte bära henne längre.. 

 

Nej, nu får det bli en dusch och sedan läggdags. Hoppas ni har haft en bra kväll på valborg!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar