Söndag & stackars min prins

GAMMAL BILD! Tagen 6 okt 2008 GAMMAL BILD! Tagen 6 okt 2008

Alltså, jag fick ett blåmärke på armen ifrån lerduvskyttet igår! Men fan så kul det va! Åh, jag blir mer och mer laddad. Synd att det är så mycket teori.. Jag och teori går inte så bra ihop. 

 

Idag fick jag äntligen J:s tumme ur hans röv så vi kunde börja städa ur källaren. Vi har plockat en hel del, och det som är kvar ska till soptippen imorgon. Sköööönt! Det känns som en sten som släppte och jag kan börja äntligen plocka ner "mitt" bröte! ;) 

Sen blev det en biltur, och lite bad. Maya hittade så klart liten pöl att rulla sig i. Och på kvällskvisten tog jag och Maya en promenad med hund"gänget". Jag tror Maya tycker det är skönt att vara fri ifrån Lillasyster lite. Hon är helt utslagen nu iallafall. Och jag är också ganska trött, så det dröjer inte länge förens sängar kallar. Tagga för en ny arbetsvecka!

 

Men en sak som är tråkig. För en dryg vecka sen gjorde lillpojken (Rambo) sig illa. Han drog till i kopplet och gjorde nå med benet. Vi tror att han stukade sig, för han skrek som om vi skulle hugga kniven i han.. Så vi lät det vänta i några dagar, men idag vägrade han ens gå ut, han sprang på 3 ben och va inte alls sugen på nått. Det är INTE likt han. Och min mamma som är så orolig ringde till vetten och fick en tid imorgon. Så får jag ledigt på em, så blir jag med. Min lilla älskade lilla prins. ♥

 

Ajja, film nu. Sedan läggdags. Godkväll.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar