Lördag och tidig morgon

Redan Lördag? Tyckte det nyss va Söndagkväll och när jag hade "börja-jobba-ångest" ;P Men tiden går fort när man har roligt. 

Igår blev det en tur till Örebro, bio och mys. Det blev filmen "bäst före" och den va väl sådär.. Hade jag fått valt film så hade jag nog valt Iron Man 3 eller Mama. Jaja, han fick äran att välja igår. Efter bion gick vi och åt god mat! Mumms så gott det va.. Vi givk till "Jensens bôffhaus" (stavelse) och smakade en Whiskybiff. Det va så gott! Men jag hade matkoma på vägen hem också! ;D 

 

Men idag, Lördagsmorgon. Klockan är 8:a och jag har varit vaken i en timme redan. Men det är så när man har små.. Lillan började tidigt imorse och skulle mysa. Så hon fick komma upp i sängen och gosa. Det bli väl ensamt på golvet för att Maya ligger hos oss 9 av 10 gånger när man slår upp ögonen.  Men lilla fröken liten har hållt sig "ren" nu i några nätter. Och inatt när vi la oss 23 och jag gick upp 7 så had ehon hållt sig! Duuuktig tjeeeeej. OCH så vägde jag henne idag. 14 veckor blev hon igår och väger 11,8 kg REDAN. Det går fort! 

Eftersom jag är uppe och så nu är för att vi ska till jaktskyttebanan och prova på duvskytte nu på förmiddagen. Ska bli kul! Jag är lite nervös för det faktist.. Så vi får väl se om det bli nå prov eller inte.. Har typ aldrig hållt i en hagelbössa förut! Ny värld för mig. 

Och efter det så har jag tänkt mysa med hundarna och hålla på med dom hela em eftersom det är så fint väder. Men med min tur kommer det säkert mulna tills dess! Nej nu ska jag inte tänka negativt. Det är fint väder, det är Lördag och det ska bli en rolig dag! Tjofräs på er. 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar