Fredag

Igår blev det en kväll på bruks som sagt, tränade Maya och Vimsa. Maya gick det faktist superbra med. Men vi har lite "nya" moment att träna på. Vi ska kanske vara med på lag-dm i lydnad & bruks (klicka här) den 25, 26 Maj. Och antingen ska vi köra bruks, eller vanlig lydnad. Och vanlig lydnad kan vi i stortsett, bara brukslydnaden som är "ny" för oss båda. Så detta ska bli riktigt spännande och se vad som blir utav detta! Jag är bra sugen iallafall ^^ Maya verkar tycka det är skönt att äntligen komma igång. Jag tycker hon koncentrerar sig mer och mer! :D

Och med Vimsa gick det bra igår på valpkursen, trots att hon är en vilde hemma så skötte hon sig utmärkt på kursen. Hon förstod snabbt vad vi gjorde och skulle göra liksom! Vi skulle gå fint i koppel, försöka få kontakt så hunden titta på dig och lite sånna småsaker. Fast för att vara så liten så har jag inge större "krav" på henne liksom. Vi får vänta ett tag med de större kraven! :)

 

Men annars så är det Fredag idag..

.. och det är min sista lediga dag. Min sista semester-dag. Sista-semesterdagen

Men bara för det så är det ingen vila här inte. Ska ta en cykeltur med Maya om en stund, och samtidigt träna Vimsa på att vara själv. Sen ska jag försöka hitta lite kläder som jag kan ha på mig imorgon på utställningen. När kvällen är kommer så ska (om det inte regnar) jag ta en PW med S & M för att röra oss lite mer. Och när vi kommer in, geggia, smutsiga och goa så ska jag slänga in mig och Maya i duschen. Maya ska också bli fin för imorgon! Och inatt ska hon få ha på sig sitt sidentäcke (klicka här) för att få en slank och glansig päls. Maya har en tendens att bli lite fluffig annars. Min stora gosnos.. Hoppas det kommer gå bra imorgon! Hoppas domaren gillar oss.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar