Torsdag

Asså, tiden har bara runnit iväg nu dom sista 2 veckorna. Det är ju inte förens NU jag har förstått att jag är ledig, och vad jag ska göra om dagarna. 1 vecka till eller 2 skulle inte skada. Ajja, det är ju iallafall 2 lugna dagar kvar innan det är dags för verklighet, jobb och rutiner igen. På Lördag ringer klockan tidigt, för då ska vi till Forshaga för utställning. Men det är med Maya, lillan är för liten än. 

 

Vimsa har fått sin 12v spruta och medicin för kennelhostan. Så nu får vi vara med på kursen, och det är väl tur det. Ikväll så är det valpkurs också. Det är första gången för oss. Dom startade förra veckan, men då kunde inte vi vara med. Jag hade andra planer då. Vi ska åka lite tidigare och träna med Maya lite hade jag tänkt, men suget försvann när det började regna. Det är ju en stund kvar, så vi får väl se. Så ikväll blir det en kväll på bruks.. Det gillas! Men innan det, lite jägarplugg!

 

Skönt att våren är här. Varmare ute, ljusare ute och det är kul att vara ute. Vår, du är så välkommen. 

Men ni som läser detta och som har hundar hemma. Får ni städa mycket nu när det är såhär tråkväder ute? Eller dammsuger ni lite lätt? Vi, eller jag ska väl säga jag dammsuger & torkar undan det värsta och sen får det se ut som det gör, bryr mig helt enkelt inte. Det är svårt att hålla så rent denna årstid när man har 2 hundar. Och de älskar att smutsa ner sig. Men underbara är de! ♥

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar