Aldrig mer Audi!

Igår blev det verkligen en HEL dag i Karlstad. Jag va så snäll så jag åkte till Karlstad för att Johannes bil skulle på service, så han sa "det tar inte så lång tid, 2-3 timmar. 4 timmar tar det på en lastbil". Jaja tänkte jag, då hinner vi med lite annat, så vi drog till Bergvik och tänkte fördriva lite tid. Men det blev mer än så! 6 timmar tog det! 6 h fick vi vänta på den dära bilen. Och bara fel va det, skitbil. Så jag sa till Johannes att han aldrig mer får köpa en Audi. Han får väl köpa en vettig bil! ;) 

 

Idag ska Vimsa få sin 12 veckors-spruta. Vad skönt! Då kan vi börja vistas ute lite mer  

Men innan det är dags så får jag väl försöka plugga lite, har verkligen inte haft tid ihelgen. Så får väl ta mig tid och göra det idag. Ikväll är det jägarkurs igen, ochvi har inte mycket kvar i böckerna. Skönt! Det har varit alldeles för mycket nu den sista tiden.. Jag hinner inte, jag har ju andra saker att göra. Ajja, det är som det är och jag får stå ut ett litet tag till.

Och sen så har jag fått hem nytt  foder till Vimsa. Jag håller på att byta från valp till vuxen foder på henne. Hon äter för fulla muggar. Mat är gott liksom! Och hon har lärt sig att äta upp allt! Så nu börjar det bli en riktig retriever av henne ;) Nej, nu plocka ihop lite innan pluggdags. Vi hörs!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar