Lördag och SNÖ(!)

Klockan ringde 06.15 och jag va faktist pigg fast jag har börjat vänt på dygnet. Det är väl typiskt att jag ska vända på dygnet när jag "snart" ska börja jobba... Och inte nog med det, det hade kommit ner snö! Massor med snö! Ni ser ju bilden här ovan! Men tillbaks till dagen. 

Jag har varit på brukshundklubben ifrån 7-15 ungefär, och det har varit mycket trevligt och pratigt samt mycket hundar att se på. Det va iofs bara rottweiler hundar idag. Men det blir samma vända imorgon också. Fast då kommer det vara lite olika hundar. Då blir det bland annat en Rhodesian Ridgeback, Engelsk staffordshirebullterrier, Kelpie, Rotweiler och sen var det en ras mer som jag inte kommer ihåg vad det va för något. Men det får vi se imorgon. Nu ska jag försöka lägga ut lite bilder på mina 4benta och sedan ska jag ta kvällen och ladda för yttligare en en dag på bruks. 

 

Ha en bra Lördag med er. Kram.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar