Torsdag

Shit, jag börjar få "börja-jobba-ångest". Har inte hunnit med speciellt mycket på min ledighet, men kanske inte är så konstigt? Jag är ju valp-ledig. Det är ju ett himla pass! ;) Men kul är det. Hon har börjat låtit mig sova till 8.00 iallafall. Hon piper till vid 06.00, men då bär jag upp henne till sängen och där sover hon i 2-3 h till. Och 3 nätter på rad har hon varit "ren".. Duktig liten tjej! ♥

 

Men igår blev det en stund på bruks, och träna Maya lite. Det märks att vi är ringrostiga, men med nya knep så går det! Så bara vi kommer igång mer så får vi tävla. Va ju sugen på tävlingen här i Hällefors som är nu i Maj, Men jag får nog skippa den. Har ej sett nå löp än, och vi är ringrostiga.. Jag vill vara liksom säker och tänka "Nu jävlar är vi redo!"..

Fick även göra lite övningar med lill-fröken! Va riktigt kul! Hon va supertaggad, allt för godis/godbitar. Hoppas den energin kommer vara kvar i måååånga många år! Jag vill ju börja träna med henne NUUUUUUUUU, men hon får vänta ett tag till. Får göra småsaker/små övningar med Vimsa. Hon är ju bara barnet. Hon blir redan 12 veckor imorgon. Usch vad tiden rinner iväg.. 

 

Idag blev det bowling och långpromenad med Maya, min stora dam ♥ Jag känner att jag eller Maya inte har rört oss speciellt mycket sen Vimsa kom. Men när hon blir tillräckligt stor så kommer det bli ändringar på det! Då jävlar blir det röra på! Har stora funderingar på att köpa mig en MTB (Mountain Bike för er som inte vet vad MTB är) som vi kan ha på grusvägar, skogsstigar mm så hundarna får springa lite och jag får också röra på mig. Fick ju hem reklam-blad på massa MTB ifrån XXL. Det gjorde mig inte mindre sugen direkt! ;) 

 

Men nu blir det faktist läggdags tidigt, matte är trött... Godnatt!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar