Ensamhetsträning och Lillemor

Lillemor, Linda & Stella Lillemor, Linda & Stella

Ensamhetsträningen med VImsa igår.

Jag stängde in båda 2 i samma rum, tänkte att om Maya är med så kanske det är en trygghet att on är med. Jag gick först ut och bara låste dörren och försökte lyssna om det pep något. Och det gjorde det inte heller. Jag åkte till apoteket och va bort i max 20 minuter, så ställde jag mig vid dörren igen. Och inge pip då heller. MEN när jag tog nyckeln i dörren då började det låta här inne. Och när jag kom tillbaka och såg så var det en kisspöl på golvet. Och ja, dom hade varit ute precis innan jag gick. Men det gick bra ändå, så det blir att prova på fler gånger nu innan jag börjar jobba. 

 

Privatträning med Lillemor Edström.

Igår så åkte jag och Linda till Kristinehamn för att träna med Lillemor Edström. Hon va verkligen jätte snäll, duktig och petig som vi ville att hon skulle vara. Vi ville ju se liksom vad vi gjorde för "småfel" i våra moment osv som inte andra ser. Sen är det alltid roligt och nyttigt att träffa andra som kan träna oss och inte bara dom som är hemma på orten. Så nu har jag skrivit upp lite vad vi ska tänka och träna på. Och träna för henne blir det nog fler gånger! Det va ritkigt skoj faktist!

 

Men jag vet inte vad det för "fel" på Maya igår. Hon va inte alls med! Och hon va alldeles för lugn... Va inte alls med på det vi skulle göra. Det gick väldigt sakta med allting. ALLT! Jag började nästan bli lite irriterad på att hon va så himla "seg". Och hon brukar inte vara SÅ seg heller.. Lite mer fart brukar det faktist vara.. Kan det vara löpet som är på gång eller? Jag hoppas verkligen det! Jaja, bara att försöka igen och hoppas det kommer funka bättre nästa träningspass! :D

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar