Söndag

Söndag, Söndag, Söndag. Vad gör man på Söndagar? De kallas ju vilodagen innan det är dags att återgå till jobbveckan. Men inte här inte, här så vaknar lill-fröken kl. 0700 och ska upp en sväng. Hon får gå ut och busa en liten stund, Maya följer ju också med. De åt sin frukost, sen sover de som stockar. Iallafall Vimsa. Jaha, och vad gör jag uppe tänkte jag för mig själv.. Jaja, det va bara att pyssla lite, ge mig själv frukost och sen vakna till liv. Sen ringde jag mamma som jag sedan tog med ut till skogen så Maya fick springa av sig lite, Vimsa fick lukta och känna på skogsmarken och mamma & Rambo fick bara bli med och röra på sig! :) 

 

Men sen så har det varit lugnt. Grillade till lunch, lånade mammas och pappas badkar (somnade visst i det) och tagit en promenad med stora vovven. 

Jag har gjort eget hundgodis (för imorgon) och nu har vi tagit soffläge. Jag har haft en konstig huvudvärk hela dagen, så jag ska ta alvedon och sedan ta en tidig kväll. Godkväll!

 

Hur har ni haft det ihelgen förresten? 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar