Ett irriterat och glatt inlägg

Ett gnäll-inlägg, ska du käfta så behöver du inte ens börja läsa.

Ja alltså. Jag vet inte ens vart jag sa börja. Det finns verkligen folk till allt. Och sen finns det sånna personer som aldrig växer upp och verkligen inte förstår vad de håller på med. Och sen att man måste verkligen skriva ut saker offentligt, med massa hjärtan och gulligull-grejer så folk verkligen SER att dom är "bästa" vänner typ. Tror fortfarande att det är en tävling och vem som har mest och är bäst typ. Gosh! Men efter några år "ifrån" dom så inser jag vad man behöver här i livet. Man behöver inte ha 1000 vänner att tala med VARJE dag, och man behöver inte liksom ha tid att träffa alla heller, man behöver inte bry sig om vad alla tycker. Utan man ska ha få och riktiga vänner, Som ett ordspråk lyder "Hellre få sanna vänner än 1000 falska." Och jag har några som jag umgås/litar på, och dom mår jag bra av. Tack för att NI finns! Och från och med nu tänker jag inte lägga ner min dyrbara energi på människor som inte ger någonting tillbaka! Man mår mycket bättre utan energitjuvar! :) 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar