Ett helt annat ämne

Sådärja, då fick jag "gnälla" av mig lite på förra inlägget! ;) 

 

Men nu till något helt annat. 

Idag så blev det ingen sovmorgon, lill-fröken började redan vid 6 imorse. Och sen vaknade jag av att det luktade en stark doft, och det va inte husse som hade gjort något. Nej, då hade ju Vimsa lagt en stor bajs-hög på golvet.  Jaja, bara att gå upp nu när man har "unge". Sen har vi tagit det lugnt, gick ner till stationen (knappt 500 m) och sa hejdå till min moster och kusiner som skulle hem till Göteborg. Sen så traskade vi hemmåt, vilade lite, husse vaknade (äntligen!) och sedan drog vi ut till hans mor och far. Han hämtade 4hjulingen och sen lät vi Mayaoch Charlie (deras hund) leka lite. Vimsa fick även vara med, och gud så kaxig hon är emot Charlie. Skäller och biter han! Hon kommer bli en tuff tjej! Men nu är båda hundarna HELT SLUT, så jag ska försöka roa mig i källaren lite. Roa mig menar jag att jag ska plocka lite, ser förjävligt ut! Men först, en tur till mina föräldrar och hälsa på samt ta med trim/rak-maskinen för att klippa Rambo lite. Vååååår-fin ska han bli!

 

Ikväll blir det lugnt. Vi ska väl försöka laga någon god mat, sedan fixa iordning lite till imorgon då vi får besök av Ica och Mattias. Vi ska äta mat, dricka lite gott och bara prata skit! ♥ 

Nej, nu får jag nog dra mig vidare. Ha en bra Fredag på er alla, kraaam!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar