Torsdag

Jag måste börja med att säga att jag känner mig väldigt levande igen nu när jag har fått tillbaka min iPhone. I'm alive again! Jiihuuuuu!


I Tisdags så fick Vimsa vara med på jägarkursen eftersom husse jobba och hade ingen hundvakt. Hon va så duktig, och va inte alls jobbig. Hon låg och sov nästan hela kursen. Så det blev socialträning för henne, och det va så kul. Hon älskar ju allt och alla.


Igår bowlade jag, och vi vann! Jag gjorde världens sista serie, och det kändes skönt! 

 

Idag så ska jag börja att ta fram klickern och se vad hon tycker om klicker. Har även fått tips på att kloss-träna henne. Så det ska jag försöka göra. Och sen ska jag även påbörja lite ensamhetsträning. Men frågan är, ska jag låta Maya vara med dom första gångerna eller ska jag prova helt själv först? Och apropå Vimsa så ska jag ringa om boka tid för 12v sprutan också. 
Och sen vid 14.00 tiden kommer mamma hit en sväng för att passa lillan och då ska jag ta en promenad med min stora tjej - Maya. Kanske ska inviga cykeln med henne i em också? Påbörja lite konditionsträning såhär på vårkanten..  

 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar