Söndag

Hejsan. 

Nu dröjer det inte tills jag får min bebis. De sa att verkstan skulle skicka telefonen redan i fredags, och med min "tur" så har det varit långhelg nu också. Men på Tisdag eller Onsdag så ska den finnas här hos mig! Fast jag har ju vant mig med denna knapptelefonen, så iPhonen kommer kännas som en "ny" värld för mig. Nej usch vad jag saknar den! "Mitt liv.." har jag i den.

 

Idag så har det blivit lite allt i allo. Jag har pluggar (kors i taket!) och sedan varit och myst med släktingarna lite. Och sen tog jag och Maya en riktig långpromenad, och den slutade på 8 km. Så otroligt skönt väder ute. Jag har till och med tagit fram "sommar-löparbrallorna" och lagt undan vintertightsen. Nu märks det att vi är på väg på ljusare tider. 

Jag är även mycket piggare, och det känns ännu bättre det! 

Men nu blir det soffhäng, mina ben är lite möra efter att ha gått så långt i mina nya skor. Sen läggdags. Lillan börjar vakna till vid 6 på mornarna... God Söndag på er!

 

 

OBS! Ni har väl inte glömt att ändra klockorna idag? 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar