Lördag & Påsk

Kan väl börja med att säga "GLAD PÅSK!" till er alla. 

Maya ville gärna vara med på bild, men Vimsa tyckte inte om att vara "påsk-hund". 

 

Vi lever och Vimsa bara växer och växer. Det går fortare än man tror! Jag har lärt henne att sitta bredvid mig om hon vill ha godis. Jag "leder" in henne så hon sitter i fotposition. Och det lärde hon sig snabbt. Vi kan inte det till 100%, men det kommer! Så nu sitter hon hela tiden om vi äter något! Hmm.... De lär sog snabbt de små rackarna när det handlar om mat. 

Vimsa är också bättre på att äta, så det känns väldigt skönt! 

 

Men när husse är hemma och kan ta den lilla så passar jag och Maya på att ta långa promenader i vårsolen, träna lite, träffa andra hundvänner och sen bara vara hon och jag. Som ni såg tidigare så har vi ju bokat tid i Kristinehamn för privatkurs hos Lillemor. Och jag har redan skrivit ner lite vad som behövs träna på. DET SKA BLIR SÅ KUL!
Och apropå så börjar valpkursen för oss den 18 April istället för den 4, för då hinner Vimsa få 12v sprutan precis! Vad skönt.. Ibland har vi tuuuuuuur. 

 

Men annars idag så har jag och Maya tagot en långpromenad, det va så varmt ute och skönt. Fick till och med öppna jackan.. Och resterande av dagen så blir det lugnt. Har haft  nättgäster här nu i 2 dagar, så jag är helt slut. Får se vad det blir ikväll. Är sugen på att göra något roligt.. 

Men innan kvällen är här så ska vi till Johannes föräldrar för att fira hans pappa som fyllde igår, och sen ska vi väl vidare till min mormor vid 18.00 för att käka mer. Gör inget annat än och äter under påsk tycker jag. Men mat är gott! Inte sant? 

 

Nej, nu måste jag göra mig iordning.. Ska prova min nya plattång (79 kr ifrån ÖoB) och sedan bär det väl iväg ut i skogen. Ha en bra Lördagskväll och påsk-kväll. Påsk-kramar till er.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar