Torsdag

2 nybadade tjejer 2 nybadade tjejer

God förmiddag på er. 

Just nu väntar jag fortfarande på att de ska ringa och säga att jag får hämta min telefon. Men som vanligt så ringer de väl när jag inte kan svara. De kan dom där!

 

Men annars idag så blev det lite sovmorgon, typ till halv 8 eller nå. Sen så har vi åkt lite bil, och hälsar på folk. Jag har även hunnit med att "påsk-badat" tjejerna (se på galleriet) så nu är de helt slut båda 2. Jag själv ska väl också ta mig en dusch, får väl passa på nu medans båda 2 sover. 

 

Och sen så har jag även beställt hem en hel del, så nu har jag köp förbud i några månader! Jag handlade hem ett utställnings-tält, en borste, schampoo (till hundarna), laxolja, damasker och leksaker. Och till mig så köpte jag lite löparbyxor, tröja och em mp3 spelare (50 kr!!). Så som sagt, köp-stopp framöver på sånna grejer iallafall. 

 

Ikväll så kommer ju mina släktingar, så jag ska träffa dom och mysa lite. Och självklart vill dom ju se på de 4benta sakerna. Så dom ska självklart få bli med. 

 

Nej, nu är det duschdags. Ha en bra påsk med er!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar