Onsdag

God förmiddag på er. 

Imorse blev det att stiga upp redan vid 6.30. Så ni som tror att man får sova när man är valp-ledig kan  ta er en funderare.. Det är nästa värre att va valp-ledig än jobba ;p Och apsopå jobba, så fick jag åka ner en stund idag och hjälpa till. För det har hänt en tragisk sak, och så vill jag ställa upp för dom andra. Jag nämner inte vad som har hänt här...

Men medans lillan sover så passar jag på att plocka undan lite, och tvätta en del. Försöka få iordning på saker liksom! =) PLugga i jägarboken mm. 

Skönt, igår va inte inte så många så vi hann att "komma ifatt" lite ändå. Så nu kan jag sucka ut lite grann och ta det lugnt. 

Idag kommer Malin och Emma på besök. Malin ska fota lilla liten (hon är superduktig!) och Emma vill träffa lilla liten! Så självklart ska jag bju dessa töser på go-fika! =D 

 

Och jo frästen! 

Jag och en vän i Örebro ska till Kristinehamn den 8e April och träna med våra hundar för Lillemor Edström! Det ska bli riktigt roligt. Så innan den dagen kommer så ska jag försöka skriva ihop vad vi behöver träna på. Åh, det ska bli riktigt skoj! (: Så bara att tagga!

 

Imorgon kommer mina släktingar ifrån Göteborg hit ochska fira påsk här. Och så självklart träffa min lilla gosgos tjej. Så påskhelgen kommer bli mer än full rulle! ;D 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar