Måndag

Maya anmäld till en utställning i Forshaga den 20 April! 

 

Första dagen på min ledighet. Tänka sig, vad ska jag göra i 4 veckor? Jo, ingenting! Inte speciellt mycket alltså. Eller försöka få lite ordning på lillvargen som jag har här hemma. 

Idag hade vi besök, de blev helt förtjusta i lill-tösan. Fick bra beröm!  

 Annars ikväll så är det kursanmälan. Jag ska anmäla Vimsa på valpkurs.

Jag och en kompis har planer på att anmäla oss på en privat kurs för en riktigt duktig instruktör som håller till utanför Hällefors-området. Och det skulle faktist vara riktigt roligt! Hoppas det blir av, annars får jag väl åka dit själv eller med någon annan som har intresset för att tävla med hund? (: 

 

Jaja, nu ska jag rasta dessa 2 små busiga sakerna som ligger bredvid mig och suckar innan vi ska vidare till brukshundklubben. Ha en bra kväll.. Kram!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar