Lördag och träningsdag

Äntligen sova ut, eller sova ut och ut.. Jag la mig jätte tidigt igårkväll. Redan 21.30 (trött tjej?) och somnade på 2 röda. Jag va helt slut igår! Men det betydde att det blev en tidig morgon istället. Gick upp redan 7.30 och kände mig utvilad. Tog ut hundarna (haha, lite ovant att säga hundarna istället för hunden) och sedan satte mig för att plugga ikapp lite. Nu har jag bara 2 kapitel kvar i boken, sen är jag ifatt! Vid 10.00 va jag klar, gick upp och väckte husse för att sedan ta en tur till Guldkringlan för lite frukost och fika. Och det är alltid lika gott! Mumms! 

 

Men sen när vi kom tillbaka så packade jag ihop lite saker som skulle med när vi åkte ut och tränade med Maya. Vatten, dummies, klicker, godbitar, visselpipa och boll. Vi körde först lite lydnad och det gick bra. Längtar så otroligt nu tills snön försvinner! Och sen körde vi apportering. Gick bättre än jag trodde och det kändes väldigt bra. Vi hade åkt till ett ställe som vi aldrig hade varit på, så efter tränings-stunden så följde vi en stig och gick runt ett kalhygge. Va mycket att gå, pulsa i snön, upp & ner, höger, vänster. Men jag utnyttjade tillfället och hade en boll som vi körde sök med. Och svansen har aldrig gått så snabbt förut! Det där med att söka upp saker va riktigt roligt. 

Nu ligger hon helt utslagen och nöjd efter dagens aktiviteter. Nöjd hund - nöjd matte! ♥

Vimsa ligger och sover, så jag har ingen aning om vad hon och husse har gjort medans vi va borta. 

 

Men resten av denna eftermiddag kommer jag försöka tvätta lite, trimma Maya lite (om vi inte gör det imorgon) och sedan bara ta det lugnt. Ska iväg och handla lite mat till kvällen.

Imorgon ska jag försöka klippa lite klor. Det är ju dubbelt så många klor som ska klippas nu för tiden! ;) hihi. Ha en bra Lördag. Kram

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar