Torsdag

Det är redan Torsdag. Och det är "bara" en arbetsdag kvar innan min ledighet i 4 veckor. Så, på Måndag kommer det eventuellt besök, och på Tisdag så ska jag klippa+slinga håret! Behöver lite "vår-förändring". Är så trött på samma frisyr nu, så ska bli skönt att prova på något annat. 

 

Och idag ringde dom även om tele. Jag blev överlycklig när det stod 019 (örebro nummer) och tänkte: "JA, strax får jag hämta den. ". Men icke! De ringde och berättade att den va fuktskadad i aux-intaget (där man stoppar in hörlurarna). De förskte lura på mig att jags kulle betala för att få en ny för 3000 kr ungefär. "Ehm, jaha?" tänkte jag. Men som tur va kom jag på att jag har ju försäkring på den, så det ska väl gälla, eller?!

Nåväl, vi gjorde en anmälan till försäkringsbolaget och hoppas det kommer gå fort, att den kommer gå igenom. JAG VILL HA DEN NU, HELST IGÅR! Det är sjukt att det är tomt utan telefonen, men man har nästan allt i den. Inte undra på liksom. 

 

Annars idag så ska jag hinna med en långpromenad med Maya (mamma får vara bebisvakt) och ikväll så bär det iväg till brukshundsklubben för möte. Jag har blivit med i kökskommitén, alltså att ta hand om köket och lite sånt pyssel. Se till att det finns grejer hemma och lite allmänt.
Så Maya och Vimsa ska få bli med och åka lite bil. Maya är inga problem med, men Vimsa skriker när hon får åka i buren. Det är verkligen INTE roligt säger hon ;p 

Jaja, matte kommer att vinna så småningom (: 

 

Ha en bra dag. Pussss!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar