Onsdag

Vimsa blev bättre i magen ganska snabbt. Skönt! Det va nog pga flytt. "flytt-mage" får jag döpa det till. Haha! Men hon terroriserar för fullt, Maya ligger ganska pyrt till. Men Maya lär sig att säga ifrån, och det är bra. Hon får hjälpa matte Sara att tukta den lilla busen! Mitt stora hjärta. 

 

Men i helgen när husse är hemma och tar hand om Vimsa så ska jag och Maya ta några timmar för oss själva med olika former av träningar. Tänkte lydnad, apporterings och drag. Om jag ska köra drag med spark, eller om vi ska ut och springa så hon får dra mig har jag inte bestämt mig vad det blir än. Hon ska lära sig att "dra" när vi ska ut och löpa. Har lite planer på om jag ska anmäla mig till en löp-tävling med hund, kanske redan till sommaren? Hmm.. Får försöka ta tummen ur röven och försöka ta tag i detta! Det skulle vara riktigt roligt. 

 

Ajja, nu ska jag ha en liten kurs. Sen är det lunch. 

Hoppas de ringer om min telefon idag. saknar den så! Tjofräs!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar