Måndag

Ja, det är inget annat än fullt här hemma. Och kommer nog vara så en tid framöver. Men tur husse jobbar em denna vecka och är hemma på fm med lillbusan. Sen från och med nästa vecka så är jag ledig i FYRA veckor. Fan så gött! Så då har jag köpt massa kaffe och kan ta emot massa kaffegäster ;)

 

Men hundarna funkar bra ihop. Vimsa är väldigt tuff och backar inte för speciellt mycket. Men skäller Maya till så blir hon orolig och undrar väl vad hon skäller på. Inte så konstigt kanske. Vågar gå fram till folk som har varit här, och springer som en tok runt på golvet. Och speciellt springer hon på Maya. Ujujuj, stackars Maysan :p  Hon börjar känna sig mer och mer hemmatam! Så det dröjer inte länge tills det är ännu mer fart på na ;) 

Någon som har nå bra tips/recept till orolig valpmage? Vimsa  har varit lös i magen hela dagen och har inte fått något speciellt förutom sin mat. Hon är pigg, dricker vatten och leker för fullt! (:

Kanske har med flytten att göra? Jaja, jag får vänta ett tag till! (:

 

Men annars så har vi inte gjort speciellt mycket. Jag och Maya tog en långpromenad medans mormor (min mamma) va här och såg efter den lilla. Maya behöver också sin tid med mig. Får försöka dela upp tiden med dom. IBland önska man att man kunde dela på sig
Men något jag behöver är att plugga en hel del i jägarboken. Men denna vecka får jag slå mig på fingarna och säga vad dålig jag är med pluggandet. För husse är inte hemma och kan hålla koll på Vimsa. Och jag kan inte koncentera mig på läxan ordentligt om jag måste hålla koll på lilla-liten. Får ta mig en stund i helgen när Johannes är hemma och plugga ikapp.. 

 

Jaja, nu vet ni att vi lever iallafall. Trevlig Måndag på er. 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar