Efter 2 veckor

.. (imorgon) utan min iPhone så inser jag nu hur mycket jag saknar den. Och hur mycket jag har användning för den. Jag gör ju allt jag behöver på den i stortsett. Mailade MediaMarkt och frågade idag hur det går (lämnade in telen förra fredagen) och om dom har hört något mer. För isåfall tänkte jag åka in och hämta den redan i eftermiddag. Men i skrivande stund så har de inte hört något. Men än så har de inte stängt för dagen så det kan ju hinna komma.. Hoppas bara! Hoppas de hinner ringa före 16.00 så är det bara att sätta sig i bilen och dra iväg. 

 

Men annars idag så finns det lite småsaker att göra. Jag ska börja med att "klä" baksätet + golvet fram med absortionsmatta (så inte valpen kissar i sätet om den råkar göra något), tanka bilen, se om det behövs fyllas på olja, ta med en filt till valpen mm. 

Ta en promenad med Maya medans vädret är soligt och fint. Imorse när jag steg upp vid 06.00 va tempen på -20! Det gillas inte.. Och nu står tempen på några + grader. Lite skillnad! 

Ska även hinna städa ur rummen som är kvar, med min såkallade "valp-städning". Haha, ja, det finns lite att göra om jag bara tänker efter. Så jag slutar fundera på det! ;) Finns ju en dag imorgon också.

 

2 dagar kvar

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar