Eftersom det är vår snart

.. så beställde jag hem ett par nya skor som ska sitta fint på mina fötter. De behöver lite nytt! Mina jag har för tillfället och går i börjar bli lite slitna efter 1 års intensiv användning. Men det blev iallafall ett par Salomon skor ifrån Stadium. Kostar 999:- Hoppas dom är så bra som jag hoppas på! :) Usch, skulle aldrig sagt att jag nästan aldrig blir sjuk! Idag gick jag hem ifrån jobbet med snorig näsa (och hela huvudet kändes det som) och halsont. Tur att det är nu, och inte till helgen!!! Hoppas detta bara är en miniförkylning! Har inte tid med detta. Men men massa te, soffhäng+sömn och bra filmer så kommer jag snart tillbaka på benen. Forhoppningsvis redan imorgon om inte snorhornet och halsen säger något annat... Husse är så snäll som tar hand om min rastlösa Maya! ♥ Puss på han!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar