Söndag

I Fredags blev det väl int emånga knop gjorda, jag vaknade pigg som en mört redan vid halv 7 på Lördagsmorgonen. Sen blev det jobba från 8-16 ungefär. Skönt, då har jag tjänat några timmar tills jag ska vara ledig vecka 13. 

I Lördags så blev det lugnt, och vi såg melodifestivalen! Och rätt låt vann! Robin kommer gå långt!

Men.. inatt har jag sovit uruselt, och jag vaknade upp med världens halsont och tät i näsan. Bara på en natt, pang poff sådär! Vad fan har hänt?! Imorse trodde jag att jag skulle få sjukskriva mig så dålig kände jag mig. Brukar inte vara den som är hemma för lite småsaker, men efter massa alvedon, stripsil och näs-spray så känner jag mig redan bättre. Tänk vad lite medecin kan göra! 

 

Men annars så lever vi alla, Maya tyckte jag har varit supertråkig idag eftersom vi har inte gjort så mycket. Husse har jobbat (som vanligt!) och som tur är har jag så snälla föräldrar som tog Maya på en långpromenad och bus medans jag försökte bli bättre. ♥


Nu blir det soffmys och sen lägga sig tidigt. Ska sova ifatt lite. Godkväll.

Vad har ni gjort i helgen frästen? 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar