Fredag

.. och inte helg än. Inte efter 15.00 heller som det brukar vara på fredagar, utan imorgon ska vi jobba extra. Vi ska inventera en del. Hålla kolla på lite bröte som ligger överallt! Och då behövs det göra på en helg, då det inte springer så mycket annat folk som stör. Och så ska vi bara ta inventering, inge beställningar eller annat. Och det passar mig bra, för då får jag ju ledigt v13. Men jag är ju ledig den veckan ändå, men behöver inte ta tjänstledigt hela den veckan. 

För nu dröjer det inte alls länge tills den lille kommer hem, dagarna och timmarna går saktare och saktare. 8 dagar kvar tills vi ska hämta henne, 8 dagar. Och vi har INTE hunnit med att valpstäda färdigt än. Ojojoj, så ni vet ju vad jag har att göra kommande dagar ^^ Men jag längtar så mycket efter denna dam. Våran lilla Vimsa! ♥ Tycker Vimsa har passat bäst hittils!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar