Måndag

LÄNGTAR TILL SOMMAREN! LÄNGTAR TILL SOMMAREN!

Idag har jag egentligen en pluggdag. Men eftersom vi inte har någon kurs imorgon så får jag ta pluggdag imorgon. Och jag fick även ett sms ifrån våran kurs-ledare att vi ska göra ännu mer sidor i boken.... Jaja, så det är väl bara att sätta sig och göra det på undanstunder. Har liksom 1 evcka på mig. Lite i taget är bättre än inget alls! Men det blir säker som vanligt, allt på dagen innan! ;)

 

Annars idag så ska jag bara ta det lugnt och se vad lusten faller på. Har planer på att åka till bruks och träna men vet inte riktigt hur det ser ut på plan. Om det ser alldeles för halt ut får vi ta våran parkering. Skönt det är med stora parkeringar på sin egna gård ^^. 

 

Och en annan sak.

Jag har haft knapptelefonen i 3 dagar, och jag saknar iPhonen otroligt mycket! Fan.. Jag kommer inte alls hänga med i cyberspace i 2-3 veckor. Men hoppas det kommer gå fortare än 2 veckor! Jag trodde inte att det va så "tomt" utan den... :P

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar