Pysseldag

Idag har vi haft en riktig pysseldag.

Jag vaknade jätte pigg vid 8 imorse, satt och mös framför tvn med Maysan innan husse vaknade till liv efter gårdagens kalas. Åt lite frukost, tog en promenad, grillade korv till lunch i det fina vädret. Sen har jag även dammsugit och tvättat bilen! Nu är pärlan "vår-fin" ;) 

Även Maya har fått sig en liten pysseldag. Jag trimmade henne lite, ska ta lite mer om en liten stund. Hon ville inte stå still när vi höll på för en stund sen. Ska även klippa klorna och bada henne. Men badet får bli efter långpromenaden med "hundpromenaden" (ett gäng hundägare som går  tillsammans på söndagskvällar). Då kommer stumpan vara jätte nöjd. Nöjd hund - nöjd matte! ♥

 

Husse åkte även och jobbade nu. Så vi har tvn och hela soffan för oss själva! Men husse är lite saknad när han får åka iväg såhär och jobba. Trodde söndagar va en "jobbfri" dag ^^. 

  

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar