Det är faktist lite tomt

Ja, det är faktist tomt. Min iPhone har varit borta sen i Fredags eftermiddag och jag saknar den verkligen. Liksom.. Jag kollar aldrig mailen om det inte piper i telefonen. Så nu måste jag sitta vid datorn och se den. Jaja, jag får leva på stenåldern tills den kommert tillbaka.. *snyft!* :)

 

Igår blev det en blandad dag. 

Först frukost med Sanna på fiket, pratade en hel del. Sen hade jag prinsen här över dagen och hade så mysigt så. Sen på kvällen blev det pizza och ett varmt bad (hos mina föräldrar), gud så gött det va! Får nog göra iordning vårat badrum snart så jag får ett eget.  

 

Idag bär det nog iväg till Sörälgen för lite hundbus. Riktigt gött väder. Blåser inte lika mycket idag som det gjorde igår, så det går nog att vara ute mer. Undra om kameran får bli med? :) Alltid kul att ta bilden på 2 fartdårar som leker och härjar! ;)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar