Naken känsla

Ja, jag tog det "stora" steget och lämnade in min lilla älskling, min bebis. De skulle se vad som skulle kunna hända. Gud vad tomt och naket det känns utan den. Kan inte kolla fb, instagram, aftonbladet, kolla banken när jag vill. Hur ska detta gå? Men jag har gått tillbaka till en gammal hederlig knapptelefon i 2-3 veckor. En Sony Ericsson C905. Så kommer vara mer kontaktbar på mobilen. 
Skicka gärna ett sms med erat namn i.

 

Men för övrigt så blev det en tur till Öret. Blev ingen bio, men vi åt mat och shoppade lite. Jag handlade leksaker och kompostgaller till valpen. Maya fick också leksak och lite tuggben. Hon blev så glad så hon hoppade upp på mig och tog leksaken ifrån mig. Busfröken! 

Nu är det tvn som gäller, snart läggdags också. John blund är inte långt bort.. *gäsp!*

Hoppas ni har haft och kommer ha en fortsatt mysig fredagskväll. Godkväll.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar