1 Mars och vår

Enligt kalendern så ska våren börja från och med idag. Vad skönt! Att få vända bland på almenenackan, att få se på en ny månad. Tycker Jan & Feb har varit så himla långa och tråkiga. Och inte nog med det, nu i Mars om ungefär 2 veckor så ska vi få hämta hem den lilla godingen. Våran lilla tjej! Våran blivande familjemedlem. ♥ Så Mars-månad kommer vara en bra månad! 

Imorse vaknade jag utav ljuset och inte utav väckarklockan. På vintertiden brukar vi inte ha rullgardinen nere, det är ju så mörkt ändå. Men imorse så vaknade jag av ljuset som blir nu på mornarna och jag va jätte pigg. Vad skönt att vakna och helt utvilad! Solen skiner, jag har på topp humör, våren är på gång. Ja, idag är det en bra dag! :*

 

Och så ringde jag J imorse och frågade lite hur det blev i eftermiddag. Och ja, det lutar åt Örebro. Eventuellt biomys också! Gud så härligt. Behöver lite ensamtid med bästa älskling! ♥ 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar