Good news

Har tagit lite bilder. Vilken skillnad det blir när det är ljust ute och man tar med kameran ut.
Se själva på galleriet. 

 

Bra nyheter.

Tydligen så kom beskedet snabbare än vad beräknat om jobbet och framtiden. Jag fick förlängt 3 månader, förlängt bara... Iofs så är jag så otroligt nöjd med att ha ett jobb, men jag har snart gått där i 2 år och bara fått några månader i taget. 27 Juni är det exakt 2 år. Fan vad tiden går fort! 

 

Och sen en annan sak som är bra, att vi blev klara med städningen för en stund sen. Det känns så otroligt skönt det också. Så nu är 1 rum av 8 klara "valp-städat", bara 7 kvar. Och med valp-städning så menar jag att ta bort sladdar, och annat bröte som kan vara farligt. 

 

Imorgon lutar det åt en Örebro-resa. Fick tag i MediaMarkt frästen om det där jag skrev igår om telefonen, och de tyckte jag skulle komma in de kunde få "se" problemet. Jaja.. Får väl se vad de säger. Ska även kolla på lite valp-saker. Behövs det något speciellt till valpen? Jag har ju en hund redan, så matskålar, koppel, leksaker mm. har vi ju redan. Tips tack! =) 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar