Coffee & Tee Maker och typiskt!

Min lilla coffe & teemaker. Visst är den söt?! Får nog köpa mindre koppar att ha den i. Så för er kaffe och te sugna, kom på besök! ;)

 

Typiskt rubriken
När jag väl ska lyssna på musik i mobilen så har "hörlure-ingången" börjat lagt av. Trodde först det va mina hörlurar som krånglade, men de funkar som dom ska. Jag satte i dom i Johannes iPhone, men där jävlar spelade de på som tusan. Och sätter jag tillbaka dom i min tele så spelar det väldigt lågt. Så det är bara att ringa MediaMarkt och se om de kan skicka iväg den eller inte. Hallå, jag MÅSTE ju bara ha musik på telefonen ju när jag är ute och springer/går. Går mycket lättare då! :) Eller någon som kan tipsa om en bra kamera och musiktelefon? 

 

Och om jobbet... 

Trodde jag skulle få svar idag, men det är tydligen inte förens nästa vecka som jag kommer få det slutgiltiga svaret. Så, jag får hållas ett tag till. MEN de godkände iallafall min ledighet som jag ville ha, och det är självklart i samband när valpen kommer. Så det tackar jag väldigt mycket för! 

 

Idag..

Så har jag tagit en promenad med Maya. Sen blev det lite kvällsmat och soffan hela kvällen. Skönt med sånna här lugna kvällar. Igår körde vi lite lydnadsträning ute, och det gick klockrent! Men hon är lite snabb på uppsittet igen. Nu menar jag ifrån läggande-under-gång och när hon ska sätta upp sig. Men får belöna bättre när hon ligger kvar och inväntar mitt komando. 

 

Nej, nu ska jag ta över tvdosan och mysa med Maya. Godkväll på er.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar