Tisdag

Jag ringde Apples support och pratade med dom om problemet, och jag skulle göra en återställning. Men skulle det inte bättras så skulle jag få skicka in telefonen. 

Tror det funkade bättre idag... 

 

Idag så var det ett stormöte om mig och min framtid på jobbet. Eftersom jag bara är "kort-tidare" så har jag till sista mars änsålänge. Och då hade jag möte med en chef vad jag ville göra om jag blir kvar, och det va faktist ganska intressanta och roliga ansvarsområden som jag kommer få isåfall. Så min chefs chef va på ett större möte idag, och där skulle besluten tas.. Så imorgon kommer jag förhoppningsvis få besked om min framtid. Nervöst! Gå hem, eller få fast. 

 

Men annars så har väl jag varit på jägarexamen. Intressant som nästan alltid. Och nästa vecka har vi ingen kurs, läraren va på andra uppdrag. Så en veckas "paus" från pluggandet. 

 

Men ja, nu är det väl soffan som gäller. Maria&Mindy är i Grythyttan i kvällens program. Grythyttan är en tätort i Hällefors kommun. Så, vi får se vad som bjuds på programmet! ;) Kl. 21.00 på 3an!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar