Problem med Iphone

Jag har uppgraderat min iPhone 4S till det senaste. Men jag tycker att batteri-tiden blir sämre och sämre.. Och jag använder telefonen lite då och då, men aldrig att jag använder den hela tiden. Mitt batteri är ju slut typ när jag kommer hem vid 16.00 tiden redan och som jag sa... Den avnänds INTE konstant, lite då och då! Hemma används den typ inte alls, förutom när jag är ute och motionerar och har musik med mig då. Och det enda som är på som program (notiser  mm) är fb och instagram. Och sen blir telefonen varm också, stängde av den ett tag så den fick svalna! :S Det har hänt förut också.. Och ska jag ut och gå med musik så får jag alltid ladda telefonen på jobbet för att den inte ska dö efter vägen än. Vad är det för fel på Apple? Fler med samma problem? 

 

 

Jag provade en Samsung Galaxy S3 förut, va inte riktigt nöjd. Men jag börjar fan fundera på att byta tillbaka till en sån iallafall! Har inte hört speciellt mycket negativa saker om den. Mer neagativt om iPhone.. Så ja, vi får väl se.. Fortsätter iPhonen såhär, så lutar det nog åt en Samsung. 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar