Söndag

Det har ju stått på schemat att vi ska börja valpstäda här hemma. Och ja, det har vi väl även börjat gjort lite. Plockat undan småsaker och sånt där som kan va farligt. Vi har lite sladdar och sånt kvar som vi ska försöka lösa och lägga undan så inte den nya 4bente hittar allt på en gång. Men det är ju en stund kvar så, vi (jag) hinner nog.

 

Och idag fick Maya gå ett spår. Det gick väl bra, men det kunde gått bättre. Jag la spåret igår em, och vi gick det idag. Men det började med att hon va supertaggad, hon drog till och med i kopplet innan vi kom fram på plats och kopplade på henne "spårselen". Vi gick några meter och det gick supersnyggt. Sakta, nosen i backen etc., sen helt plötsligt ifrån ingenstans började hon tokskälla in emot skogen, bara står och skäller. Så hon tar upp spåret igen, och ställer upp sig och skäller in mot skogen igen. Så höll hon på säkert 3-4 ggr. MEN hon kom fram till målet utan hjälp och det är det som räknas tycker jag. Hon löste problemen själv, fast det va lite "oroligt" emot skogen. Men förra gången vi spårade så tyckte jag hon va superduktig! Ni kan se på Galleri-Filmer-2013 och filmen heter Vilstpår med Maya 2013-01-06

Och nu så ligger vi båda i soffan och bara tar det lugnt, inväntar på vad dagen ar att erbjuda. Får nog ta mig en promenad/löptur eller något liknande. Husse har åkt och jobbat, och kommer inte hem förens inatt någongång. Dessa jävla lastbilschaffisar! Men det betyder ju att jag, Maya och katten får en ensamkväll. Gud vad vi ska götta oss! Hihi.

 

Nej, nu får jag försöka göra något vettigt.. Hejsvejs.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar