Drag och mys-dag

När jag slutade idag så tog jag med Maya och dragselet för lite dragträning. Och det gick vääääldigt bra faktist.. Har en film på att det funkar, MEN jag har inte lärt mig Movie Maker än =/ Det kommer väl så småningom. 

Men Rambo var även med och fick springa lite bredvid sparken.. Eller, springa och springa. Bilden här nedan får tala för sig själv! ;) 

Sen på kvällen så har vi bara haft det mysigt. Husse va hemma hos oss också, inga "måsten" idag. Sen har jag trimmat och klippte lite klor på M. Och bara haft lite mys och bus med henne. Sånna här dagar skulle iallafall jag kunna ha vaaarje dag! 

 

Nej, nu är det dags att lägga sig. Tur att vi har inhägnat på gården. Bara öppna dörren och släppa ut doggen. Godkväll.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar