Onsdag

Även kallad "Lill-Lördag". 

Men en lugn kväll blir det inte. Ska ta en promenad med Maysan.. Ska även ta med klickern och träna henne att EJ gå fram till nästan varenda vi möter. Det vi behöver är väl egentligen åka in till en större stad och sedan bara gå runt där bland folk och hon ska bara lyssna på mig. Inte gå fram till någon förens JAG säger att det är okej. Men men, det får vi ta längre fram. Och så behöver vi även träna lite linförighet samt rak platsliggning.

Och efter promenaden/träningsstunden så blir det iväg till bowlinghallen för att spela bowling.

 

Men jag såg att det inte bara var jag som längtar till våren/sommaren så man kan börja träna hund ordentligt. Åka till bruks och träna massor. Och ha en stor gräsmatta att använda. Det såg ut som att våren var på väg, men istället så kom det massa snö. Ioförsig så är det vinter än och "bara" Februari. Men gosh, hoppas denna tid flyger iväg.. Är lite (ganska!) trött på snön redan :) 


Ge mig vår -  så vi kan få hämta den nya 4bente familjemedlemmen.

Ge mig vår - så vi kan börja träna och börja med våra mål för 2013. 

Ge mig vår -  så vi kan få lite värme. 

Jaaa, ge mig vår helt enkelt! :D 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar