Måndag

Idag går mina tankar till en tjej som omkom i en bilolycka. 26 år gammal. Tänka sig att livet kan va orättvist ibland.

 

Ja, idag blev det en promenad med min fröken. Körde även igenom lite lydnadsmoment. Dom som går att göra inomhus. Och vi körde igenom några gånger läggandet och ställandet under gång. Antingen sätter hon sig för snabbt, eller sätter "upp" sig (ifrån läggandet under gång) för snabbt. Och ja, inomhus nu när inga ser så går det jätte bra! Sen körde vi även lite platsliggning. Varje gång vi kör platsliggning när jag säger "ligg!" så lägger hon sina framtassar snett framför mina fötter. Hon lägger sig liksom diagonalt. Och hon ligger som ett ljus.. MEN, när jag sätter upp henne igen så bli ju sne-sittning. Någon som vet hur man kan träna bort det enkelt? 

 

Annars idag så har jag nästan gjort allt som jag skulle göra. Förutom en sak - pluggat. Men får väl läsa igenom det lite snabbt och sen försöka hänga med imorgon iallafall. Fy skäms på mig! Godkväll.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar