Torsdag

Åh, såg ni söta filmen på de små! de piper, och piper! Nu vill jag verkligen att tiden ska gå fort!!

 

Idag så ska vi ta fram dragselet och köra lite drag. Perfekt väder för det, det snöar just nu. Får göra det direkt jag har slutat eftersom det fortfarande är ljust ute då. Och får åka till en skogsväg och köra, så vi slipper så bilar och grus.. Att få jobba lite tycker hon är kul! Rambo får sitta med på sparken! hihi.. Fast han tycker också det är kul att va med och springa. Finns fart i den lillegubben också! ;) Ska försöka filma han om jag kan.. 

 

Sen så ska jag nog även försöka plugga lite i jägarboken så det inte blir som vanligt, tokplugga sista dagen! ;) Haha, såg ni? Jag ska plugga i tid.. Det är INTE likt mig!

 

Men ja..  Annars så är det 22 dagar tills vi ska ner och besöka småttignarna. Och 37 dagar kvar tills vi ska åka och hämta godingen! Så snart får vi börja storstäda huset så hon inte kommer tugga sönder allt! :D

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar