Måndag

Ihelgen var vi på bersglagsrally. Maya fick också va med på rally. Träna lite ljud och lite miljöträning. Hon var så duktig så. Låg still på sin filt och kikade runt på allt och alla. Pinnar var också väldigt populärt. Men hon va hel nöjd sen när vi kom hem iallafall.. Trött tjej.

TRÖTT TJEJ! ↓

Igår provade jag på att köra drag med hund PÅ SKIDOR! Och jaa.. Jag kunde stå på skidorna va inge svårt, men jag valde fel skidor. Skulle valt skateskidorna istället för classics.. Gick tungt i uppförsbackarna! ;) Men upp kom jag!

 

Ja, ni såg väl på förra inlägget att det blir en pluggdag för mig i eftermiddag. Som VANLIGT så ska jag alltid göra läxorna i sista sekund innan det är dags.. Att jag aldrig lär mig ;b
Men självklart så ska jag ta en promenad/löptur med mig själv och med min bästa PT. Kanske ska ta med mig klickern och lite godis ut och göra 2 flugor i en smäll!? Det snöar ute just nu i skrivande stund.. Så ger det sig inte att snöa så får vi ta endast promenad och köra lite lydnad/träning inne. Det får vi se ikväll. Husse jobbar em denna vecka, så vi har huset för oss själva. Och självklart soffan + tvn. ;) ♥ 

 

Vad ska ni göra idag? 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar