Annons - det finns valpar kvar

14 fina flatcoated retriever valpar födda 18 Januari 2013, alla svarta! DET FINNS VALPAR KVAR ATT TINGA! Leveransklara från 15 mars v. 11. 

 

Välkomna att kontakta kenneln vid intresse. http://ghostriders-kennel.net/  

Mail: ghostriders@vmomail.se

Telefon: 0472-25121 

 

Information: 

Far: SE V-08 SE U(U)CH NO V-08 C.I.E NO UCH FI UCH WW-12 SE V-12 - EXPLICIT TROUBLE MAKER
Mor: EXPLICIT THE GRACE OF FAME

 

ÖVRIGT.
Mingla (tiken) är en väldigt bra arbetsglad tjej och otroligt lättlärd. Hon "går som tåget" i skogen och är väldigt spårnoga. Hon har även fått prova på räddningssök och enligt Caroline (uppfödaren) så är hon ett väldigt vettigt ämne i den utbildningen. Ska bli kul och se hur det går framövernär valpmagen är borta.
Pommac (hanen) är en otroligt fin utställningshund. Han är verkligen matte Mathildas lilla ögonsten, hennes stora kärlek, hennes prins! De har vunnit en hel del tillsammans och han är som sagt.. så otroligt fin.

 

MATTE MATHILDAS ORD OM PAPPA POMMAC: 

Bäst att börja med att tala om att så särskilt objektiv är jag inte när det kommer till min Pommac. Den enkla anledningen är att han är min lilla ankunge, som blev en prins och som jag hade turen att få föda upp och ha så enormt mkt roligt med dagligen! Pommac är en hane som för mig personifierar vår underbara ras. Han älskar verkligen livet, det vet alla som någonsin sett eller mött honom, här vilar då rakt inga ledsamheter. Han kombinerar kraft med elegans och är av en mkt bra storlek. Rent exteriört låter jag hans meriter tala för sig själv, känns inte som jag har så mkt att tillägga där.

Han har mkt motor och stor arbetslust och jobbar gärna både i vatten och land. Han är lätt att ha med att göra och vill så otroligt gärna vara till lags och att man ska tycka att han är duktig. All hans energi tyglar man helt klart bäst genom att berömma honom, för han ger precis allt han kan om han bara förstår vad det är man vill! Hade han haft turen att ha en ägare som var mer tävlingsinriktad så tror jag att han säkert hade glänst även på tävlingsbanorna, men tyvärr har jag inte räckt till där av olika anledningar.
Han gör inte så mkt väsen av sig utom när det är matdags, då kan han verkligen inte få sin mat fort nog, svältdöden är nära och efter nån minut börjar väntan tills nästa mål för njuta av maten tvivlar jag på att han hinner göra.. I hemmet är han annars en enkel hund att ha, och jag har rest mkt med honom under åren utan att någonsin behöva oroa mig för att han skulle ha förstört nått på ett hotellrum eller liknande.

Han kommer ur en kull på 14 valpar där flera av dom har visat framtassarna på ena eller andra sättet. Pommac syster Smilla har har vunnit både JWW-06 samt NORDJV-06, cert på Stora Sthlm, 3 nkl jaktprov bla. Hans syster Trixa är Svensk Lydnadschampion, tävlat SM i flera år och dessutom varit året lydnatsflat i Sverige flera år i rad, Disco såldes till en mkt framgångsrik kennel i Australien (Kennel Bushman) där han sopade banan med samtliga rekord som fanns inom rasen ända tills hans brorson (alltså Pommacs valp Bling) köptes in även han av Judy Kennon-Wray och lämnade Disco bakom sig rent resultatmässigt då han är den genom tiderna mest framgångriska flat i Australiens historia.

Sommaren 2012 åkte Pommac, Kakan och jag på en resa till Österrike för världsutställningen. När vi styrde kosan hem igen hade det hänt som jag inte ens hade vågat drömma om, Pommac var världens vackraste flat 2012! Att få stå där och inse att denna lilla kille som jag tog emot i valplådan en natt för 7 år sedan, som jag sedan köpte tillbaka vid ca 1 ½ års ålder pga ägarens förändrade arbetssituation, som jag gjort så mkt roligt med sedan dess, och som fullkomligt stulit mitt hjärta med sin personlighet, att han sedan står som slutgiltig vinnare på en världsutställning det var en känsla jag aldrig kommer att glömma! Min lilla Pom, världens finaste!

Det ska bli roligt att se vad det kan bli mellan Mingla och Pommac, jag tror att de kommer att komplettera varandra väldigt bra både exteriört och mentalt och att ni som får en hund ur denna kullen ska kunna ha väldigt mkt roligt med era hundar inom många olika grenar inom hundsporten!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar