Söndag

Både jag och Maya är helt slut efter dagens utställning. Tror mamma också är helt slut. När klockan ringde imorse 06.00 så ställde jag mig frågan: "vad har jag gett mig in på?" Men det gick faktist superbra, bättre än jag trodde. Ni finner kritiken på "meriter och utställning" för er om är intresserade. Men jag insåg själv ganska fort att jag va den enda med en "stor" tik. Domaren gillade alltså små tikar =) 

 

När vi kom hem så körde jag lite lydnad och apportering med Maya. Hon behövde det efter att ha varit stilla i bilen så länge. Sen har vi inte gjort så mycket. Ska väl snart klä på oss lite mer kläder och ta oss en promenad med "hundpromenaden" som är på Söndagar. Extra socialträning för damen! ;) Sen så blir det soffhäng och sova tidigt. Imorgon är det Måndag och tillbaks till verkligheten.. 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar