Lördag och laddade för utställning

Idag har det varit lite allt i allo. Först blev det frukost på fiket med fina Sanna ♥ Och efter det så åkte jag och pappsen ut och kollade på rally. När jag kom hem så lånade (snodde!) jag deras badkar och låg där i 1,5 timme. Fan så underbart när man har varit ute i kylan i 3-4 timmar. Jag älskar att bada. 

Sen så tankade jag bilen, handlade för imorgon (matsäck!) och har packat in allt som behövs i bilen. Bur, stol och en liten grej som man kan dra saker på. 

Stamtavlan, vet.intyg, godis, koppel är nerpackat. Nå mer? 

Ja, om ni inte har fattat så ska vi till Kumla på årets första utställning! =D Ska bli riktigt roligt. Sen ska jag se om jag kan handla om något till den kommande 4bente där också. 

 

Men jag har även duschat Maysan, klippt klorna och gett henne kvällsmat. Nu har vi tagit soffan och ligger och funderar på vad jag ska ha på mig och vad vi har glömt. Men vita byxor, röd skjorta lutar det åt. Och även överdrags-kläder eftersom vi är i ett stall. Hmm, och det kom jag på i skrivande stund att jag ej har packat.. Ja ni ser ju, jag va inte alls klar som jag trodde! ;) 

 

Ha en bra kväll. Kram

"kolla matte vad jag kan!" 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar