Torsdag

Hej på er. 

Såklart vann vi bowlingmatchen igår! ;) Så sjukt kul va det. Jag va sist, och allt hängde liksom på mig! Ska jag ta dom 2 som va kvar eller inte? Klarar jag dom? Tänk om jag missar? Sånna tankar flöt omkring i huvvet på migl. Jag hade absolut ingen press på mig, nejdå. Inte alls! ;) *S* Jag slängde klotet som jag hade räknat ut, och.... JAG TOG DOM! Wohoow. Vann med 2 päng! Woooop! Woooop! Viktiga poäng. Nu hamnar vi bland Top 5 av 15! ;) 

 

Har fått positiva ord om att jag valde att åka ner och besöka valpen innan den ska  hämtas. Och ja, efersom det är våran första så måste det säga "klick!" mellan oss. Så, jag lyssnar på fler av era tips och råd angående valpköp. 

 

Annars idag så är det en lugn dag. Kanske ska ta oss en sparktur med fröken M. Eller bara en promenad. Igår vägde vi henne och då hamnade vågen på 35.1 kg. Hon vägde 35.9 i början av januari. Det går frammåt, både för henne och mig! :D Är det för mycket för en flatte-tik som är av den" större delen" att väga 35 kg?Det enda jag har hört är att hon kan ha lite hull.. Men det går att få bort.

 

Men sen så hoppas jag att jag får träffa min Icuuuus ikväll. Äta mat, film-kväll och lite prat innan hon åker till sin pojkvän som bor alldeles för långt bort. *morr!* ;) 5 mil, men det är långt ändå! 

Men det får vi se senare hur det blir. Ska iallafall ta ett träningspass med fröken Maya ^^, Antingen lydnad, eller drag. Får se vad tiden och kvällen har att bjuda på. 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar