Onsdag och derby

Efter lite funderingar och tips så bestämde jag mig för att vi ska åka ner och titta på våran blivande 4bente familjemedlem. Eftersom det är min första valp som är ifrån 8-9 veckors ålder så vill jag hitta en hund som jag "connectar"  med om vi förstår vad jag menar? Ni som hämtade valp, fann ni någon direkt kontakt med eran valp? Så den 23 Februari blev det bestämt och då blir det en lång dag med massa bilåkande. ♥

 

För övrigt idag så ska jag väl ta mig en tur med Maysan. En långtur vet jag inte än. Nu vid 9.30 tiden står graderna på -19 grader och då är varken jag eller hunden sugen på att ta en längre tur. Kallt, alldeles för kallt då. 

Och sen ikväll så är det "derby" match i bowling. Jag och kusin Robin möter morbror/hans far. Ska bli riktigt kul att få möta dom! Släkt-match liksom! Hoppas inte mitt "handikapp" har sjunkit alldeles för mycket (i need them!)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar