Söndag

Vadfan, kan ni inte se filmen? Typiskt! Får fråga Caroline om hon kan skicka filmen eller skicka nya bilder på de små. Och apropå de små.. En valp har dött. En hanvalp. Så nu är det 9 hanar och 5 tikar. Men 14 valpar räcker.

 

Men idag så tror jag att jag har lite tur. Det är varmare ute än igår! Och solen verkar vilja titta fram. Så hoppas den håller sig uppe en stund. Eventuellt så kan kameran bli med för lite korttagning. Lättare att ta bilder när det är ljust ju. Men vi får allt se hur det blir med det. Men en skogstur får det allt bli. 

Men ikväll så kommer det en liten nattgäst hit. Svärmors golden hane Charlie kommer hit och ska sova kvar. Och det tyckte jag passa väldigt bra, för vid 18.00 ikväll så är det "hundpromenaden"*. Och det skulle passa väldigt bra för Charlie, för en "vild" skogshund som han behöver träffa massa andra hundar och bara va med. Fick även träna lite med han om jag ville, och det är faktist en bra idé. Och Charlie är en goding för sig. Kul att få träna andra hundar också. Och jag måste ju börja träna med att ha 2 hundar, och träna på att hålla koll på 2 hundar! ;) ♥

 

Men innan skogsturen blir av så ska jag till mor och far för att sno lite nybakta bullar. Vad slår nybakade, varma bullar och ett glas kall mjölk? INGET. Nej tänkte väl de ;) Men nu ska jag iväg.. Vi hörs senare. Kram på er. 

 

 

 

*Hundpromenaden är en person som har startat en grupp där vi alla med hund kan gå en promenad

tlilsammans för att prata hund och låta hundarna få gå med andra som man aldrig träffar annars liksom. 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar